Entrevista a Mª Lluïsa Berdala a VOTv.

El passat dia 15 de setembre VOTv va entrevistar l’ alcaldessa de Sant Antoni. A la dita entrevista va manifestar que els robatoris que varen patir els veïns d’ Alfou i Les Pungoles s’ havien magnificat i que eren “petites accions”. ( min 18 aprox) El cert és que van produir-se 7 robatoris en menys de 3 setmanes, que es va agredir amb arma blanca un veí, i que a 5 de les 7 cases robades es va entrar mentre els propietaris eren dintre.

No son “petites accions de les que ens fem reso per què ens interessa”. Ha de saber l’ alcaldessa qualsevol veí d’  Al Fou o de Les  Pungoles pot ser la propera víctima i no podem estar tranquils mentre cada cert temps tinguem una onada de robatoris. Fa quatre anys, Al Fou també es va produir una situació similar i es va produir força alarma malgrat PUSA no existia per tal que com diu l’ alcaldessa poder fer soroll amb el assumpte esmentat.

Que hagués passat si els robatoris s’ haguessin fet a Sant Antoni poble? Si un veí del poble hagués estat ferit de gravetat amb un ganivet en un d’ aquests robatoris?

Certament la policia està actuant, però no per que l’ Ajuntament i els seus regidors hagin actuat amb rapidessa, si no per que PUSA va presentar 10 mesures immediates per millorar la seguretat. Una d’ elles era la de establir controls policials a les entrades de les urbanitzacions; i sembla clar que aquesta mesura s’ està duent a terme.

PUSA entén que les manifestacions fetes per l’ Alcaldessa estan molt lluny del que els veïns pensem en aquest tema. S’ha d’ anar amb molt de compte al fer determinades manifestacions i més quan una és l’ alcaldessa de tots.

http://www.votv.cat/videos/entrevista-a-maria-lluisa-berdala-alcaldessa-de-sant-antoni-de-vilamajor

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment