Vestuaris a Les Pungoles.

Noticia del blog Les Pungoles opina i viu.

La gent d’aquest Blog portem molts anys denunciant l’estat insalubre e inútil dels vestuaris de les instal.lacions de La Piscina i esportives de Les Pungoles. Sanitat ja va actuar en el seu moment sol.licitant a l’Ajuntament l’actuació corresponent. La prioritat de l’ajuntament al llarg de l’any 2010, va ser implantar el vallat del tenis per establir una quota (no unificada a nivell municipal) i una zona d’aparcament per bicicletes. . Certament resulta molt complicat fer un us intensiu de les instal·lacions si aquestes estan brutes i deixades, si la gent que paga veu com persones de fora de les urbanitzacions es colen per la reixa per tal de jugar al tenis de franc. A les Pungoles cal un ballat continu, sense forats ni esquerdes per on els “jetas” es puguin colar sense pagar el canet de soci. Un cop resolt aquest problema caldrà arranjar els vestuaris de manera definitiva. I això serà el primer que proposarem quan es formi el nou Ajuntament. Denunciem públicament la situació i comencem a caminar en una direcció més contundent. Adalt mostrem fotografies de l’estat actual.
Tant l’ Israel com el Ferran treballaran per tal que d’ una vegada les urbanitzacions no siguin les grans oblidades del municipi.
Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment