Carta del Jesús Sans a l’ Alcaldessa.

Indignat no ,dolgut sí

Distinguida Sra. Maria Lluïsa Berdala Cirera

Vagi d´ entrada  la meva més sincera felicitació per  la representativitat que li han atorgat les urnes i  per la responsabilitat que tindrà fruit  dels  posteriors pactes electorals.Sempre he estat respectuós amb les  persones , les institucions i els  seus representats i per això mereix el meu respecte.

Dolgut perquè ? Vaig complir el meu deure d’apoderat pel PUSA, a més de formar part de la llista  de candidats en les darreres eleccions .En varies ocasions al llarg del dia  de la votació la  vaig saludar i totes les vegades  vaig obtenir  per resposta el silenci més absolut quan no la indiferència,cosa que no em va succeir amb els  candidats d’altres formacions polítiques.Com que vostè i jo no ens coneixem mai vaig interpretar que era una actitud envers la meva persona  i per això no va provocar en mi cap sentiment de culpabilitat ni cap actitud agressiva com sol passar en aquests casos.

Si que em vaig sentir dolgut.Vaig interpretar que la seva actitud anava dirigida al partit que representava i més encara als ciutadans d’aquest municipi que havíem decidit canalitzar les  seves inquietuds  a través de un procediment absolutament democràtic.

Sàpiga que som un conjunt de ciutadans que ens sentim lluny de les decisions que es prenen en el consistori.Tenim la sensació, constatada pel dia a dia ,que som ciutadans de segona i per això ens hem ajuntat. No ho fem per anar contra ningú ni per tenir més poder,el nostre únic objectiu es poder fer realitat un somni:que els ciutadans que no vivim al nucli urbà  rebem la mateixa dedicació que els demès i  així poder sentir-nos ciutadans del municipi  amb tots els drets i deures .

Ara podem dir que  275   ciutadans, un 12,81 %  dels votants  han manifestat democràticament aquesta inquietud i  per això ens han votat.

 A vostè li tocarà   ser l’alcaldessa de tots. Em sentiria reconfortat si  en acabar aquests quatre anys de mandat  podés  dir amb  la veu  ben alta  que ja sóc,a tots el efectes,  ciutadà de Sant Antoni de Vilamajor…

Amb tot el respecte i educació

Jesús Sans  i Pros

Llicenciat en Dret i Psicologia

Professor associat de la Universitat

Politècnica de Catalunya

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment