Poblemes d’ aparcament a les piscines d’ Alfou.

Parking cotxes AlfouFa un parell de dies, els veïns d’ Alfou a tocar de les piscines de Can Llança, penjaven unes fotos al Facebook on es veien clarament els carrers de l’ Avda d’ Alfou plens de cotxes, alguns directament a l’ entrada dels garatges de les cases que impedien entrar o sortir amb els vehicles. Davant d’aquesta situació alguns veïns demanaven que es pogués utilitzar el camp de fubol per aparcar els cotxes, que sovint els caps de setmana omplen els voltants dels carrers a tocar de les pistes de pàdel i les piscines de Can Llança. D’ altra banda, ens costa que a la junta se li ha fet arribar una queixa per part d’ un propietari d’ Alfou queixant-se de l’ ús que com aparcament es fà del camp de futbol. Sens dubte, des de la inauguració del Pàdel, la situació de sobre ús dels carrers per estacionar, s’ ha agreujat de manera significativa. Des de PUSA, entenem que aquesta situació no pot continuar i que caldrà que a la propera assemblea de veïns, decidim entre tots aportar solucions satisfactòries per resoldre el problema.

Sens dubte es un tema de complicada resposta. Intentarem donar alternatives al problema amb propostes que siguin satisfactòries per a tots.

Comparteix

2 Responses

 1. La problemàtica existeix , però esteu canviant la veritat.
  Un veí no s´ha queixat a la EUC de que els cotxes aparquin al camp. Va anar directament a l´ajuntament per que ho impedissin , cosa que poden fer fins i tot amb sancions , es a dir , ara vigilarán per sancionar , millor que vigilessin vivendes no?.
  Que això s´hagi de solucionar a la propera assemblea de veïns…en fi ratlla el cinisme…
  A la última assemblea de veïns , tant el veí que va denunciar que s´aparqui al camp a l´ajuntament com des del PUSA , us veu posicionar en contra d´utilitzar el camp com a parking , que és la solució que ara reclamen els veïns , així que ara això de pensar el mateix que diuen uns veïns per guanyar 4 vots no val. A l´assemblea anterior veu dir que res d´aparcar al camp , ara dieu que si…..posicioneu-vos perqué això de tractar de guanyar vots dels que están a favor i també dels que estan en contra no serveix….
  Que penseu camp si? o camp no?

  • Naturalment, els camps de futbol son per jugar o practicar l’ esport però no pas per ser utilitzats com a aparcament, ja ho vàrem manifestar al seu moment. PUSA, malgrat no estar d’ acord amb que un equipament esportiu sigui utilitzat per altres funcions alienes, entenem que els veïns dels voltants de les piscines i pàdel vulguin solucions a la problemàtica creada arrel de la sobre utilització de les voreres de l’ Avda Alfou, i com que entenem que les normes estan per servir a la ciutadania i no a l’ inversa, si els veïns majoritàriament estan d’ acord amb que puntualment el camp de futbol s’ utulitzi com a pàrking, ho proposarem a l’ Ajuntament i ho defensarem. Però és un tema prou important per que es parli en una assemblea de propietaris. Estem parlant d’ un equipament de tots, i que contradiu el POUM si es fa servir per a usos diferents dels previstos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment