Preguntem al Ple per els criteris informatius de la revista SAV.

Ple de DecembreSegons l’ Alcaldessa, els regidors de l’ oposició no sortim a la revista SAV per la senzilla raó que no fem coses pel poble que motivin el fet que sortim. Aquesta crítica feta al darrer Ple de Novembre va vindre motivada per les manifestacions fetes per l’ Alcaldessa en el programa ” parla l’ equip de govern” de radio vilamajor. El cert és que a l’ últim número, alguns dels regidors de l’ oposició varem tenir major presència, malgrat seguir participant de la vida del poble amb la mateixa intensitat. A continuació podeu veure la pregunta i la resposta de l’ Alcaldessa.

Preg Revista SAV from PUSA on Vimeo.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment