Moltes felicitats per a tots aquest Nadal.

Arbre Nadal

No ens cansarem de repetir-ho, cada any que passa, la urbanització està menys guarnida per aquestes festes nadalenques. És molt trist que quan la família arriba per Sant Esteve o Nadal a les cases dels seus fills o pares, la urbanització presenti un estat trist, sense cap mena de caliu nadalenc, deixada i entristida, com si no hi hagués vida a les seves cases. Des que es va treure l’ arbre de la rotonda del C/ Cardedeu, ja ni el més minso dels llums ens recorda que estem al Nadal.

Tampoc les cases estan guarnides com anys enrere, cada cop menys gent posen l’ arbre al jardí, o decoren l’ olivera amb llums. La urbanització ha de ser cosa de tots, i parlo de totes, de Les Pungoles, Can Miret, Can Vila o Alfou. Ja sabem que no s’ inverteix, ja sabem que no es canvien els fanals ni que es guarneixen els carrers amb llums de Nadal, però també quelcom podem fer els veïns. No esperem sempre que ens facin la feina, per què al final, no la farà ningú. Que a les urbanitzacions hi hagi ambient de Nadal depèn en bona mesura de tots nosaltres.

Felicitats i Bones Festes.

PUSA.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment