El tió de Les Pungoles 2014.

OrganitzadorsLes Pungoles Opina i ViuPUSA i un grapat de veïns de Les Pungoles han engegat aquest Nadal, el primer tió de Les Pungoles 2014. Una iniciativa del nostre regidor Israel Sugranyes i d’ en Jordi Sibina, i que el diumenge dia 21 va ser possible amb un gran èxit de participació.

A la foto podeu veure els organitzadors un cop enllestits els preparatius. ( Mar, l’Alba, la Sónia, l’Alfons, el Ferran, el Joan Carles i el Jordi, i el que fa la foto, l’ Israel )

Tio Pungoles 2014 2Més de 50 nens i uns 70 adults varen poder fer cagar el tió i prendre una xocolata calenta amb melindros i coca. Va haver joguines per a tots els nens i totes les edats, amb cançons nadalenques animaven la trovada.

Un cop més ha quedat demostrat que a Les Pungoles hi ha ganes de fer coses, com passa a totes les urbanitzacions, sols cal posar-hi les ganes i els mitjans necessaris. I per això tenim l’ Ajuntament i les Entitats, per impulsar de nou el teixit social a les urbanitzacions. Sols cal voluntat política dels que governen (CiU, ERC, PP i Ginesta), i no només de la oposició (PUSA) i voluntaris.

Comparteix

2 Responses

  1. felicitats !!!

    Es una iniciativa molt maca i que recorda altres temps- Anims i endevant

    MANEL

    • Gràcies Manel…els nostres regidors treballen per tornar a les urbanitzacions el que es mereixen i el que els fa estar vives….i la vostra participació i recolzament ens ajuda a seguir endevant…..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment