Els cartells de la discordia.

recollida cartells conferenciaCertament, el PUSA no te sort amb el tema d’ enganxar cartells anunciant xerrades o conferències. A la darrera conferència a Les Pungoles sobre el preu de l’ aigua, PUSA va enganxar 4 cartells als carrers de Les Pungoles. L’ Ajuntament, donant cumpliment a l’ ordenança de civisme, ens els va retirar, i va fer bé, ja que no teniem autorització per penjar-los. Fins aquí res a dir, el que si sobte és que al llarg d’ aquella setmana, un munt de cartells d’ anunciants privats, associacions, i entitats del poble o d’ altres municipis veïns, penjessin cartells a tocar dels nostres i que l’ Ajuntament no va procedir a retirar. Molt de cel amb el PUSA i molt poc amb la resta. Lleig!!!!

Preg Robatoris okupas from PUSA on Vimeo.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment