Ple Extraordinari Pressupostos 2014. Dijous dia 19 de desembre.

Comparativa presupost 2014

Aquest dijous dia 19 de desembre s’ aprovarà el pressupost municipal per l’ any vinent.  És tracta d’ un pressupost auster, una mica curt en inversions, sobre tot per a les urbanitzacions. Com sempre PUSA intentarà arrencar el compromís que les subvencions a les urbanitzacions s’ incrementin en la línea de la darrera moció aprovada en el si del Ple el passat mes de novembre, i per la que l’ Ajuntament i l’ equip de govern es comprometien a augmentar les subvencions d’ acord amb el nivell de serveis prestats per les EUC, i el nombre de veïns de cada una de les urbanitzacions.

Comparativa presupost 2014 2Els ingressos han experimentat una petita caiguda degut a que les subvencions de la Llar d’ infants a compte de la Generalitat no han arribat en els darrers dos anys i una lleugera baixada dels impostos indirectes.

La voluntat del PUSA es la d’ aprobar els pressupostos si finalment s’ accepten les esmenes que al Ple de dijous presentarem. Esperem que l’ equip de govern sigui dialogant i generós.

Comparteix

1 Response

  1. A l’hora de presentar les dades fora més adequat comparar-les amb les liquidacions dels pressupostos, en la mesura què ja se’n disposi. Així, per exemple, l’any 2012 els ingressos totals liquidats s’incrementaren uns 331.000 Euros respecte els pressupostats, i les despeses van disminuïr de 111.000 Euros amb relació a les pressupostades per aquell any.

    Salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment