Bon Nadal a tots!!!!

nadal 2014

PUSA vol felicitar-vos les festes. I en aquesta ocasió tenim motius per celebrar quelcom que ens afecta directament:

-Tindrem recollida selectiva plena, amb l’ inclusió del paper i els envasos.

-Podrem votar a les urbanitzacions sense tenir que anar al poble.

-Augmentarà la subvenció a les urbanitzacions d’ acord amb els serveis i la població de cadascuna d’ elles.

 

Tres fites que son un petit pas cap a l’ integració total de les urbanitzacions al poble. PUSA començarà el nou any amb més propostes, iniciatives i millores que considerem justes. I com sempre, les treballarem des de el carrer, fent feina de baix a dalt.

Gràcies a tots pel vostre recolzament.

Comparteix

1 Response

  1. Molt felices festes també per a vosaltres i sobretot agrair-vos la feina que esteu fent. Dieu que son un petit pas, però vist a com hem estat sempre crec son passes molt importants, que per segons quines coses som poble, però per altres coses no, i aquesta feina que esteu fent ens fan sentir que no estem “abandonats”…. moltes gracies per tot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment