Incendi a Alfou.

 

Incendi Avda Vilamajor 26

Dimarts sobre les 17:30h un incendi va cremar gran part de la parcel·la de l’ Avda Vilamajor 26. La intervenció dels propis veïns va impedir que el foc s’ estengués. Un veí va trucar al 112 i es va posar en marxa el protocol d’ emergències. Es van personar mossos, policia local, ambulància i bombers, malgrat que aquests últims al vindre de Sant Celoni van arribar 30 minuts tard. PUSA va contactar amb els veïns, el cos de bombers i la policia local per tal d’ esbrinar el que va succeir. Els voluntaris del cos de bombers de Sant Antoni, no van poder desplaçar-se a Alfou per manca de dotació suficient. No hem d’ oblidar que son voluntaris. En qualsevol cas, es fa urgent una ordenança que reguli l’ estat de les parcel·les abandonades. Si l’ incendi s’ arriba a produir a una d’ aquestes parcel·les plenes de matolls i arbres, ara estaríem parlant de danys molt quantiosos i d’ efectes imprevisibles. Tampoc estaria de menys que el cos de bombers tingués una major dotació econòmica per fer la feina de voluntari més atractiva. Queda clar que amb 24 efectius, resulta complicat cobrir tots els torns, tenint en compte que com a mínim han de ser-hi tres voluntaris per guàrdia.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment