Moció per un sistema just de contractació pública a SAV.

mocio nou sist contractacioAqui teniu l’ enllaç: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=qJjqdtfpCvo

Ple del 30 de maig de 2013.

PUSA plantejava de nou que basar com es fa fins ara a l’ Ajuntament, la contractació d’ una persona en base als punts trets en una entrevista personal, no sembla el millor sistema ni el més just. Varem recordar que a l’ última contractació de personal administratiu públic, l’ entrevista personal va ser determinant a l’ hora d’ assignar la plaça, per sobre de les notes tretes en l’ examen teòric i pràctic. PUSA va voler simplement substituir aquesta proba subjectiva per un altra més objectivament avaluable. Per desgràcia la moció va ser rebutjada per ERC, CiU, AIV i Ex PP.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment