Butlleti EUC Pungoles.

Aquí teniu una còpia de l’ últim butlletí enviat als veïns de Les Pungoles sobre el tema de la recepció. Segons aquest, el projecte ja està acabat i s’ haurà d’ aprovar al proper Ple de març. Després caldrà una Assemblea específica per tractar el tema dels costos, els terminis i el seu finançament.

PUSA a una setmana del Ple, no te cap informació sobre el projecte, l’ Ajuntament no ha considerat necessari informar-nos malgrat que sempre hem estat a sobre del projecte, demanant dades, terminis i aclariments tant en seu plenària com via instàncies.

La postura envers el projecte no pot ser altre que la de exigir a l’ Ajuntament que es faci càrrec d’ una part important del cost de les obres, ja que entenem que els veïns de Les Pungoles porten més de 30 anys pagant impostos, taxes i llicències d’ obra sense rebre cap servei per part de l’ Ajuntament.

Una vegada estudiat el projecte i atenent a la premissa anterior, decidirem si votem a favor o en contra, no per què estiguem en contra de la Recepció, si no per què estem en contra que l’ Ajuntament deixi a les espatlles dels veïns tot el seu finançament.

Comparteix

3 Responses

 1. Bon dia,
  El pasat mes d´Agost us vaig trucar per comunicar el mal estat del carrer Noufons, quan pasas per sobre sembla estar en una montanya rusa …….
  em vau dir que prenieu nota però fins juliol 2013 no podieu fer res. Us escric per recordar-vos el tema doncs cada vegada esta mes eixacat el terra.
  Gràcies
  Salutacions

  • Perdona que no responguessim. Rebem moltes peticions i trucades i alguna se’ns pot escapar. El C/Noufons a quina urbanització pertany? Hem mirat la guia de carrers i no hi ha cap carrer amb aquest nom.
   Et preguem ens donis més dades.
   Gràcies

  • Bones Lucia,

   Ens sap greu comentar-te, que aquesta competència pertany a la Junta de la EUC de Les Pungoles, i no al ajuntament de SAV. Caldria reclamar-ho al Sr. Josep Pujol administrador de l’Entitat de Conservació de Les Pungoles.
   Ells i només ells amb els pressupostos corresponents, poden resoldre aquesta deficiència evident que comentes.
   Si es resolen les obres adequadament aquests problemes quedaran resolts, tot i que sembla que les esmentades obres van per llarg, i amb àrdues negociacions.
   La gent del PUSA traslladem la teva queixa als diferens Blocs i a la EUC, tot i que sol.licitem el teu recolzament amb una petició personal per part teva a la EUC.
   Salutacions cordials, i gràcies per la confiança,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment