Cauen el cables del telèfon l’Avda Llinars amb el c/Magnòlia.

Avui a les 15/16:00h un camió s’ ha endut el cables del telèfon de l’ Avda Llinarsamb el C/Màgnolia. La Junta d’ Alfou ha donat immediatament notícia a la companyia telefònica per tal que arribada la nit, la cruïlla pogués esdevenir més perillosa. A més s’ han col·locat unes tanques per evitar que cap cotxe, moto o ciclista pugués ensopegar amb el cablejat. La Junta ens ha informat que no s’ ha pogut fer més per què la brigada que és la que te els mitjans ja havia deixat de treballar a aquelles hores. Malgrat l’ avís, la companyia ( un subcontractista ) no ha fet cap actuació. Es de preveure que demà el tema estigui resolt.

Cables telefon caiguts

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment