Nula gestió de les pistes de tennis de Les Pungoles.

Segons ens informen des de el blog “Les Pungoles Opina i Viu“, les pistes de tennis de aquesta urbanització segueixen dormint el somni dels justos. Només cal tenir ulls a la cara per veure que la manca de gestió per part de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, i en concret del regidor d’esports, estan portant cap a la decrepitut les pistes de tenis de Les Pungoles. Les reds destensades y suspeses per pals, la manca de neteja, la manca de control de l’accés, estan portant les pistes a un desgast i deteriorament, y per tant a un futur cost afegit pel municipi ( i en definitiva als veïns). La gent del PUSA, porta mesos darrera del regidor d’esports(ara independent al abandonar el PP) demanant un Plec de condicions que permeti treure a concurs la gestió de les instal.lacions per una empresa externa (que hi han d’interesades), I NO HI HA MANERA.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment