Baixmotseny.info recull la nostra proposta.

El diari digital BaixMontseny.info recull al seu web la informació publicada al PUSA relativa a un possible canvi dels col·legis electorals.

Un veí  ens ha comentat que aquest tema es competència de la Junta Electoral, i de segur que te raó, però malgrat això, entenem que no estaria de més que l’ Ajuntament recullis la nostra proposta i la fes arribar al òrgan competent. De fet, el que estem demanant no és més que facilitar la màxima participació de la ciutadania i això ha d’ estar per damunt de reglaments i normes electorals. Sempre pensarem que és la llei qui ha d’ estar al servei de la democràcia i no a la inversa.

Aquí teniu l’ enllaç a la noticia.

http://www.naciodigital.cat/baixmontseny/noticia/1278/pusa/vilamajor/vol/col/legis/electorals/urbanitzacions

Comparteix

1 Response

  1. Referent a qui te la potestat de establir les seus electorals als municipis, volem informar-vos que un cop demanat assessorament juridic a la Secretària de l’ ajuntament, ens han confirmat que efectivament, la determinació dels locals electorals es competència exclusiva de l’ alcaldia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment