Allò que el SAV calla ( 3ª part )

A l’ esquerra podeu veure un dels fulls del SAV de juliol, que han repartit aquesta setmana. Com podeu veure, l’ ajuntament calla o no diu tota la veritat en relació a la pujada de sous. Mireu l’ ampliació del que publica la revista oficial de l’ equip de govern.

No diu que cada mes hi ha dos juntes de govern i que no son 400 euros cadascuna, si no 425. Tampoc diu que a més aquest regidors cobren 56 euros per comissió de govern i 96 per Ple. Un regidor del PUSA cobra 96 euros cada dos mesos bruts per assistència al Ple, i el portaveu, suma 56 euros més per assistència a la comissió informativa, que es celebra també cada dos mesos.

Això vol dir que cada mes, un regidor de l’ equip de govern rep uns 930 euros al mes, mentre que un regidor de l’ oposició rep 70 euros al mes ( 56 de comissió de govern per el portaveu i 96 de Ple cada dos mesos, es a dir 140 euros bimensuals ). A més diu que els regidors cobren les mateixes indemnitzacions encara que en menor quantia, i això és mentida. Els regidors de l’ oposició no cobrem per assistir a comissions ni estem a cap Junta de Govern, per tant no cobrem per aquest concepte ni un cèntim d’ euro. Per acabar aquesta primera entrada de la noticia, fa referència a un esforç en inversió en assumptes socials, un augment del 5%. Un gran augment si el comparem amb el 50% d’ augment en el sou de l’ equip de govern. Vergonyòs¡¡¡¡¡

La segona part de la noticia, no te per on agafar-se. El govern de CiU ha fet una biblioteca que ens costarà 90.000 euros a l’ any i que no podem mantenir. Una biblioteca que va fer el mateix govern de CiU la legislatura passada.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment