Allò que el SAV calla.(2ª part )

El regidor d’ obres, habitatge i cultura a l’ editorial del SAV fa referència a les pases donades cap a la direcció correcte per fer real la recepció de Les Pungoles.

Aquí també se ‘ns deixa al marge, malgrat haver estat aquest tema un dels punts claus del nostre programa i d’ haver presentat una i altra vegada que es fes públic el full de ruta per al recepcionament. Va ser PUSA qui es va reunir amb el alcalde de Sant Pere ( aleshores el Sr Llesuy) per tal d’ arribar a una entesa entre els dos municipis.

Tampoc s’ns menciona pel que fa al tema de La Farinera, malgrat haver demanat reiteradament el seu eixamplament i després d’ haver presentat una moció al respecte durant l’ estiu de l’ any passat.( Ple del 29 de Setembre ) Aquest era també un altre dels temes primordials del nostre programa electoral.

Sembla ser que al final, l’ únic partit que realment va presentar un programa real, treballat i amb respostes al problemes de les urbanitzacions va ser el del PUSA. I aquesta és la raó per la qual, l’ equip de govern l’ aplica. Tenim la satisfacció que totes aquestes coses s’ estan fent per què PUSA te força a l’ ajuntament. Podeu estar segurs que sense el cop a la taula que veu donar tots els veïns de les urbanitzacions el dia de les  eleccions, no hi hauria cap obra en marxa per millorar les nostres urbanitzacions

.

Comparteix

1 Response

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment