Propostes presentades per al proper Ple de Gener.

PUSA va entrar a registre de l’ ajuntament dues propostes de resolució amb data 5 de gener. La primera relativa a la instal·lació d’ elements reductors de velocitat al c/ Fontalba arrel de les denúncies de l’ associació Vilanimal, on se ‘ns informava de la excessiva velocitat dels cotxes en aquesta zona amb nombrosos atropellaments de animals domèstics. D’ altra banda, tal com varem informar a aquest web, fa poques setmanes, un vehicle va caure a la riera en la zona esmentada a causa de un excés de velocitat.

La segona proposta tenia per objecte dotar de major transparència la gestió dels locals públics que tenen a la seva disposició les entitats i associacions del municipi. (Publicada ahir al nostre web ).

Lamentablement, a la Comissió informativa de dilluns cap de les propostes va ser acceptades per l’ Alcaldia, de manera que un cop més no podran ser votades al Ple de dijous.

PUSA entén que aquesta manera d’ actuar és poc democràtica, i ratlla la ilegalitat, ja que sistemàticament se’ns nega la veu a l’ Ajuntament al impedir-se que defensem les nostres propostes com a la resta de formacions.

Fa ja 4 mesos que totes les propostes que presentem no s’ inclouen a l’ ordre del dia, i per tant no arriven al Ple. PUSA actuarà davant les instàncies que calgui per tal de fer valer els drets dels nostres regidors i de tots els veïns que ens van atorgar el seu vot.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment