El 9 Nou recull les denúncies del PUSA relatives a la fàbrica de tints de Can Vila.

El divendres dia 13 de gener, a la edició del diari El 9 Nou es recollia la resposta que l’ Ajuntament havia donat per el problema del mal estat de l’ antiga fàbrica de tints de Can Vila. En un apartat de la noticia comenten:” El grup municipal del partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni, (PUSA),va denunciar públicament el perill que suposa l’ estat de deixadesa de la fàbrica i va demanar que es requerís els propietaris per tal de tancar l’ accés. A finals d’ any, el PUSA va publicar unes fotografies de la nau ( encara amb sostre ). En el moment en que vàrem fer les fotografies, gent sense recursos estaven retirant ferro i material abandonat del seu interior.”

Reconforta realment veure que finalment la feina del dia a dia, per tal de millorar les urbanitzacions i el poble de SAV, interesa a la premsa i a la gent. Que allò que denunciem no cau en l’ oblid i que potser arran de la nostra noticia, finalment es tanqui de manera segura l’ antiga fàbrica i no tinguem que lamentar danys personals.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment