Robatori amb força a Les Pungoles.

La matinada de dilluns dia 2 de juliol, i pocs dies després del robatori a 4 vivendes d’ Alfou, un greu incident es va produir a una vivenda del C/Aneto de Les Pungoles.

Un grup d’ encaputxats, van entrar per una finestra a la vivenda d’ aquest carrer i van colpejar els propietaris. La dona va rebre cops i el marit va ser ferit amb arma blanca a la cama. Una veïna ens ha informat que el home és actualment hospitalitzat i ha estat operat d’ urgències.

Tant els mossos d’ esquadra com la policia local de Sant Antoni ens han confirmat la gravetat dels fets. No hi ha dubte que tenim a les urbanitzacions un dèficit de seguretat important i que la manca d’ efectius va complicat fer les rondes nocturnes necessàries que caldria per dissuadir els futurs delinqüents.

PUSA ha plantejat un requeriment per tal de saber la periodicitat de les rondes que es fan per part de la policia a les urbanitzacions, i estem preparant una bateria de mesures de xoc per tal d’ augmentar la seguretat.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment