L’Ajuntament diu que l’insecticida que es va fer servir a Les Pungoles és “innocu”

Instancia FumigacioEn resposta a la pregunta del PUSA sobre els possibles efectes de la fumigació realitzada a Les Pungoles a meitats del passat mes d’octubre, l’Ajuntament ha confirmat que, segons l’Entitat Urbanística de Les Pungoles, que va fer l’actuació, es va emprar “un insecticida biològic totalment innocu per les persones i els animals domèstics”. La carta, signada per l’alcaldessa, explica que es va realitzar “un tractament preventiu per la processionària dels pins” i adjunta la fitxa del producte utilitzat (“Bacillus thuringiensis”).

Esperem que, en futures ocasions, es pugui avisar i informar als veïns i veïnes abans de fer una actuació d’aquest tipus.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment