Es refereixen al PUSA?

Escrit sav març 2015Mireu els articles del butlleti SAV, tant el nostre com el de CiU. Parlen d’ incitar a l’ odi i la violència, a quins partits es refereixen?Al PUSA?

Segueix el text amb paraules com: A la nostra població, veiem també formacions que prediquen amb un discurs utòpic,populista i ambigu. Segons sembla per CiU o bé el PUSA o bé SI ho son, perquè queda clar que el escrit no pot anar adreçat als socis de govern de CiU, és a dir ERC, AIV i el ex PP .

Continua l’ escrit dient: Partits que volen sortir a la foto, volen fer veure que fan….intenten atribuir-se les idees, les propostes i les iniciatives, encara que sempre queda al descobert quin ha estat el seu veritable paper, bàsicament d’ observador inactiu.

Fer veure que fan? El PUSA fa veure que fa? Ostres, sort que ho fem veure i que la concentració de cotxes clàssics de les Festes d’ Alfou al 2011 i a les Pungoles, el caga-tió del Nadal de l’ any passat, les xerrades sobre el dèficit fiscal de les urbanitzacions, el cost de l’ aigua, el recepcionament de les urbanitzacions, etc, han estat virtuals, no s’ han fet, i el públic i ponents eren ologrames i efectes especials.

Intenten atribuir-se les idees, les propostes i les iniciatives. Es refereixen a l’ arranjament de la carretera d’ Alfou? a l’ augment de les subvencions a les urbanitzacions? A la millora de la connectivitat d’ ADSL? Al camí de la Farinera?

Totes idees del PUSA que ja estaven al nostre programa electoral del 2011, però no pas al de CiU.

Nosaltres els convergents tenim clars els nostres valors, una forma de ser i de fer….. Segurament quan van formar govern amb ERC i PP pensaven en el país, en els seus valors i en una forma de ser i fer. Igual que la família Pujol, una manera de ser i de fer, pensant sempre en el país.

En fí, els veïns son prou llestos per veure de qui han estat les propostes i idees.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment