Demà cal que hi siguem tots.

cartellPungolesA4Demà dia 13 de març parlarem de tot allò que des del punt de vista econòmic i financer ens afecta, a tots. Aquest divendres explicarem que paguem en concepte d’ impostos i que rebem d’ aquest ajuntament a canvi. Els regidors del PUSA han fet una tasca enorme per recollir les dades fiscals de les urbanitzacions, les dades d’ inversions i execució d’obres a Sant Antoni, han estat mesos de feina que ara posem al vostre abast. Sols coneixent la realitat del maltractament fiscal que rebem els veïns de les Urbanitzacions podrem queixar-nos des de la raó i revertir la situació. Per això, no falteu a la primera xerrada que tractarà el dèficit fiscal de les Pungoles.
La propera setmana tractarem el d’ Alfou.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment