Volem viure tranquils.

Regidor del PUSA pregunta sobre seguretat

 

 

Regidor del PUSA pregunta sobre seguretat
Regidor del PUSA pregunta sobre seguretat

PUSA trasllada al Ple Municipal la problemàtica sobre seguretat a Les Urbanitzacions

El regidor del Partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni (PUSA), Israel Sugranyes, va arrencar el compromís de l’alcaldessa, Maria Lluïsa Berdala i del regidor de Governació, Josep Ginesta, per afrontar el tema de la inseguretat creixent que s’estén a les urbanitzacions del municipi. “A les Pungoles, hi ha hagut robatoris, tenim Okupes…  és un tema que ens preocupa molt i no veiem que l’equip de govern s’interessi pels veïns afectats”, va demanar Sugranyes qui, a continuació, va exigir mesures: “No sé si la solució passa per augmentar més la presència policial a les urbanitzacions, augmentar els controls, col·locar elements dissuasoris,  com càmeres, o prendre mesures dràstiques, però és evident que hem de fer alguna cosa”, va afirmar.

En aquest sentit, l’alcaldessa va respondre que no calia “crear alarma social” i que parlaria amb la policia i cossos de seguretat per traslladar-los aquesta problemàtica. En el mateix sentit es va expressar el regidor de governació, que va demanar que els veïns afectats es dirigissin directament a ell per traslladar-los les seves inquietuds… malgrat des de PUSA se li han enviat moltes comunicacions en aquest sentit, sense obtenir cap resposta.

D’altra banda, PUSA també va demanar, altra vegada, si l’Ajuntament podria mediar en les negociacions entre les Juntes de Conservació i la companyia d’aigua, sobre el preu de l’aigua, obtenint la mateixa resposta per part del regidor d’obres, Pep Guardi: “Repeteixo una altra vegada que estem a disposició de les Juntes de Conservació”, va afirmar Guardi.

Finalment, Sugranyes també va exposar la necessitat de millorar asfalt i voreres a Can Miret i l’entrada de Les Pungoles. Pel què fa a Can Miret, Pep Guardi va indicar que “s’estan mirant pressupostos per arreglar els carrers, i que es faran les obres aquest primer trimestre”, malgrat va recordar que primer els veïns havien d’arrencar els pins de les seves respectives cases, que malmeten els carrers amb les arrels. En referència a l’entrada de Les Pungoles, va indicar que seguirien “reclamant a la Diputació”.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment