Diada 11 de Setembre 2014: 300 anys d’ anels continguts.

11 de setembreAquesta Diada és força especial per la gent del PUSA, com a partit català, que estima la seva terra, les seves tradicions, la seva llengua i la seva cultura, honorarem l’ esdeveniment del tricentenari del 1714. ( tercer aniversari de la pèrdua de les nostres llibertats ). Els regidors del PUSA participaran activament en els actes programats a SAV i a la posterior trobada als carrers de Barcelona a la manifestació convocada per l’ ANC, on molts membres del partit hi serem, defensant el dret democràtic a decidir. Us convidem a participar d’ aquests esdeveniment únic en la nostra història recent.

Visca Catalunya!!!!

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment