Evolució de la despesa de personal a SAV. Informe Económic 2ª Part.

Despesa PersonalEn aquest nou capítol de l’ estudi de les finances de l’ Ajuntament, tractarem de la despesa en personal a càrrec de l’ Ajuntament. Es previssible que amb la possada en funcionament dels dos equipaments nous ( Biblioteca i Escoles Velles) es produeixi un augment de la despesa en un futur immediat.

La primera dada significativa que mostra el gràfic es que en poc més de 8 anys, la despesa per aquest concepte s’ ha doblat. Afortunadament aquesta tendència s’ ha mantingut estable els darrers 5 anys. Ara bé, a l’ any 2013 s’ ha produit un augment importantissim en les retribucions d’ alts càrrecs que han passat de 18.000 euros a 41.000 que fa que respecte l’ any anterior, la despessa hagi sumat més de 35.000 euros.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment