Fàbrica de tints: tema resolt.

Noticia publicada a http://www.aravalles.cat/actualitat/politica el dissabte dia 5 de maig.

“La seguretat a l’antiga fàbrica de “Tintes y Aprestos Hortalà” de Sant Antoni de Vilamajor ja ha millorat considerablement després que els propietaris de les instal·lacions hagin fet els treballs de neteja, tancament i protecció del recinte per evitar riscos i possibles actes de vandalisme, tal com la propietat de les instal·lacions i l’Ajuntament havien convingut en una reunió delebrada el passat 20 d’abril. Aquest treballs han estat necessaris perquè a començaments d’aquest any es va esfondrar el sostre de l’antiga fàbrica.”

Val a dir  que el mateix diari es fa reso de la feina feta per els regidors del PUSA per tal de denunciar la manca de seguretat de les instal·lacions ara abandonades.

PUSA vol agrair a l’ Ajuntament la ràpida resposta donada al problema i manifesta la seva satisfacció pel fet que finalment s’ hagi precintat el recinte. Cal ara resoldre el tema dels pous abandonats i del que també ens vem fer reso.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment