El diari El 10 recull les nostres denúncies.

La crisi econòmica està posant en valor moltes coses que abans queien en l’oblit. Ara, com en temps pretèrits, tot s’aprofita i a tot se li busca un segon ús. De fet, aquesta tendència es pot observar a diari en la figura dels homes i dones que van de contenidor en contenidor arreplegant ferralla i materials diversos que després revenen. Aquesta és una pràctica que en un obrir i tancar d’ulls s’ha fet habitual a les viles i ciutats de tota la comarca, i que sembla ser que ara també s’està traslladant a les naus industrials abandonades. Diferents municipis de la zona del Baix Montseny han advertit els darrers mesos sobre la proliferació d’aquesta pràctica, però finalment va ocórrer el que molts temien; dos homes van resultar ferits de gravetat quan es va esfondrar el sostre d’una nau abandonada de Santa Maria de Palautordera on estaven recollint ferralla.

Per llegir tota la noticia cliqueu el enllaç.

http://www.el10.cat/2012/04/16/el-perill-de-les-naus-abandonades/

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment