Problemes a Can Miret

La setmana passada a la urbanització de Can Miret van produir-se dues fuites importants a la xarxa d’ aigües de Catalunya que van obligar la companyia a tallar el subministrament durant bona part del cap de setmana. D’ altra banda, les ràfegues de fort vent dels últims dies van fer caure el cablejat de telefonia a la carretera de Cànoves la qual cosa va ocasionar talls en la línea de telèfon i Adsl. Ara per ara, l’ avaria està arreglada malgrat no de manera definitiva. Es d’ esperar que nous talls de línea es produeixin aquesta setmana entrant.

Comparteix

2 Responses

  1. Doncs ho hem mirat al mapa de Sant Antoni i no hem trobat cap mas ni cap veinat amb aquest nom. Pel que hem vist a l’ enllaç que ens has enviat aquest indret no és de Sant Antoni, potser podria ser de Llinars.
    Lamentem no poder-te donar solució.
    Ferran

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment