Sembla que les Urbanitzacions van adquirint més pes.

Els diferents candidats a les alcaldies del Vallès sembla que s’han adonat que els veïns de les urbanitzacions també existim. El candidat del PSC a l’ Ajuntament de Sant celoni va reunir-se amb un grup de veïns de la urbanització “Boscos del Montnegre” per tal de recaptar les seves opinions en vers la problemàtica de les urbanitzacions del municipi. La idea és crear un orga especial per tractar els temes de les urbanitzacions. En el extracte de l’ entrevista a l’ ABM ” Castaño ( Cap de llista del PSC) va recordar que els veïns que viuen a urbanitzacions són un col·lectiu nombrós, amb especificitats pròpies, i que cal mantenir una relació des de la proximitat per part de l’ Ajuntament. L’organisme que proposa, és una aposta “per la normalitat de tracte amb un col·lectiu especific de la nostra vila.“. Celebrem que potser l’ aparició del PUSA com a moviment veïnal en favor de les urbanitzacions hagi fet obrir els ulls a molts dels polítics dels partits tradicionals, malgrat que el Sr. Joan Castaño, durant els 18 anys de mandat al front del Consistori de Sant Celoni, no va entendre que aquest organisme que vol impulsar ara, fos necessari.

Segurament no serà la única noticia que sobre propostes per a les urbanitzacions llegirem des de ara fins a la celebració de les eleccions. El problema és que fins ara a ningú li ha semblat massa important tractar i resoldre els temes de les urbanitzacions.

Comparteix

Ferran Calvera

Nascut a Barcelona l' any 1967. Llicenciat en Dret 1995 UB. Funcionari de la Generalitat de Catalunya (2002). M`agrada molt la história.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment