Moció per garantir l’ abertura de les piscines municipals de les Pungoles.

Malgrat cap partit va moure un dit per impedir que el Decret de l’ alcalde de SAV tanqués les piscines municipals de la urbanització, un cop PUSA va presentar la moció per evitar el tancament de l’ equipament aquest estiu, la resta de partits de l’ oposició van abstenir-se o votar a favor per no quedar retratats davant els veïns.

Després de consultar els acords entre l’ ajuntament i la Associació de Propietaris, va quedar demostrat que al 2006 l’ alcalde de CiU i la totalitat dels regidors d’ aquell consistori van acceptar la cessió propietat de les piscines, pistes esportives i restaurant a títol GRATUÏT amb el compromís de mantenir-les obertes. Això va motivar la presentació d’ aquesta segona moció que podeu veure tot seguit juntament amb els acords signats al 2006.

Si mirem la data del Ple del 2006, veiem que és del 24 de maig i l’ acta notarial del 9 de juny, es a dir, a pocs dies del començament de la temporada de piscines, que tradicionalment ha estat des del 24 de juny fins la primera setmana de setembre. Per aquesta raó la regidora preguntava si s’ obririen aquell estiu,donada la premura de temps.

El compromís de mantenir obertes les piscines era clar, i l’ actual alcalde va votar-hi a favor com a regidor d’ ERC en aquell moment. L’ alcalda directament retorça la veritat per no quedar retratat davant els veïns, JUNTS i ERC simplement no s’ han llegit els acords del 2006 i parlen d’ oïdes.

El PSC, directament està en contra de mantenir les piscines de les Pungoles obertes.

Recordem que aquest any, malgrat mes de maig es va obligar per part de PUSA a deixar sense efecte el decret de tancament de les piscines al ple de finals de maig, el terminis de temps, no varen permetre obrir-les fins el 2 d’ agost.

Estaria bé que no ens prenguéssim per ignorants i estúpids.

Finalment la moció no va ser aprovada gràcies a CanVi, PSC i ERC.

Junts va votar a favor però no li va semblar bé, cap dels 4 punts que recollia, de manera que encara no sabem perquè van votar a favor.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment