Signat el conveni col·lectiu dels treballadors municipals.

Al Ple del passat mes de novembre, el consistori va aprovar el conveni col·lectiu de tots els treballadors de l’ ajuntament, equiparant funcionaris i personal laboral. Es una bona noticia per als empleats públics, amb importants millores de sou , especialment els de la policia local. Confiem que aquestes millores garanteixin una major estabilitat dels policies , que actualment marxen a altres municipis amb millors condicions econòmiques.

PUSA va votar a favor de l’ acord però va introduir alguna qüestió poc clara o desenvolupada en el text presentat del conveni i que es centra en dos qüestions: 1ª Com es calcularà el complement de productivitat, amb quins criteris objectius, en quines quanties  ( el màxim serà de 1.200 eur anuals ), qui evaluarà la productivitat i com? Etz.

Els estudis relacionats amb l’ ámbit professional ( de grau )seran  subvencionats al 50% del cost de cada assignatura independentment que es superi o no la mateixa, al menys la primera vegada. En resum, un treballador municipal que es matriculi de 3 assignatures a la facultat de econòmiques, rebrà de l’ ajuntament el 50% del cost de cada una de les 3 matricules. Nosaltres considerem que aquesta subvenció sols pot estar lligada a la superació de l’ assignatura en qüestió, i que en cas de no aprobra-la, l’ ajuntament no hauria d’ abonar cap import per aquest concepte .

Conveni colectiu

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment