La brigada d’ obres d’ Alfou.

 

Mols hem vist al Jordi amb el bufador a l’ espatlla pels carrers d’ Alfou retirant les fulles dels costats dels carrers per que la màquina de neteja municipal passi a recollir-les. També hem vist forces vegades a l’ Emili i a l’ Inocente reparant fanals o rehabilitant voreres, amb el dumper o la bobcat amunt i a vall.

La brigada es compon de tres persones: Jordi, Inocente  i Emilio . En Jordi fa les tasques de manteniment dels parcs i jardins i neteja de carrers i en Inocente i l’ Emilio les de reparació i manteniment dels serveis ( clavegueram, llum, boreres, petites obres…)

20190312_150602_resized

Un cop va jubilar-se el Gabriel, gran part de la brigada va renovar-se. D’ això fa ja uns anys. De fet els operaris actuals de la brigada porten relativament poc temps. L’ Inocente 5 anys, Emilio 3  i en Jordi 2 .

El seu horari és de 8 a 13.30h i de 15:00h a 18:00h, de dilluns a dijous. Divendres pleguen a les 14:00h.

Com ja hem dit, la brigada te un dumper, una bobcat i una furgoneta. Tenen el magatzem amb les eines a l’ Avda Cardedeu i vestuaris i bany. Una de les millores que ens han comentat, seria la de una millor coordinació amb els serveis de neteja municipals. A vegades, es fa la feina de neteja de carrers ( amb un bufador que pesa 30 kg), a peu per tots els carrers de la urbanització, i després no passa la màquina que ha de recollir les fulles. Altra seria la de facilitar als operaris un uniforme amb el logo de l’ Entitat, ja que sovint la gent pensa que son treballadors de Sorea, o de l’ ajuntament, quan no és així, ja que la brigada la paguem els veïns d’ Alfou.

20190124_124522

Una mostra del bon funcionament de la brigada, es posa de manifest veient bon estat de conservació de la urbanització si la comparem amb altres de l’ entorn. Qualsevol canvi jurídic de l’ EUC, ha de passar per mantenir la brigada i el seu personal, que és la única garantia de tenir un manteniment ràpid i eficaç. Des de PUSA volem agraïr a tots tres, la feina que fan, la seva dedicació i el tracte amable que sempre mostren quan els preguntes per la seva feina. Gràcies!!!

 

 

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment