Preguntem per les despeses de la Festa Major de SAV.

Programa FM SAV 2016Preguntem per les despeses de la Festa major.

Les festes majors de SAV van costar 66.000 eur, més 5.000 de despeses de neteja., per tant un total de 71.000 eur.per 5 dies de festa., un 1,5% del pressupost municipal. A l’ hora a les FM d’ Alfou i Pungoles s’ han destinat uns recursos molt inferiors. En el cas de Alfou va pagar-se l’ actuació dels pallassos i en el cas de les Pungoles, els focs artificials i l’ orquestra. No posem en dubte que l’ ajuntament i la regidora de cultura va satisfer les demandes de les AAVV de les urbanitzacions organitzadores dels actes, però el cert és que tenint en compte la població que viu a les urbanitzacions d’ Alfou i Pungoles, seria just que la aportació econòmica de l’ ajuntament fos proporcional al nombre dels veïns que hi viuen. Així li vam traslladar a la regidora de cultura d’ ERC.

O es potencien les festes majors de les urbanitzacions amb càrrec al pressupost municipal, o be les festes majors de SAV es descentralitzen i alguns dels actes programats es celebren a les urbanitzacions.

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment