Preguntem per els criteris informatius que inspiren el butlletí SAV.

Ple 25 set 2014

Un cop més i ja fa més de tres anys, la revista d’ informació municipal de SAV, no recull cap noticia dels grups polítics de l’ oposició. De fet sols surten com ja vàrem denunciar, els membres de l’ equip de govern, en especial l’ alcaldessa. Malgrat que PUSA ha participat en mocions tan importants com la dels desnonaments, hagi fet xerrades a Alfou i Les Pungoles sobre la recepció d eles urbanitzacions, o hagi guanyat el dret a que els veïns de les urbanitzacions tinguessin el mateix sistema de recollida que al poble, cap d’ aquestes noticies ha merescut cap comentari a la revista de tots, malgrat sembli que no ho sigui. Naturalment PUSA va preguntar a que es devia aquest oblit sistemàtic. No us perdeu les respostes de l’ alcaldessa, que segons ella diu, és la única que hi és i que fa coses per Sant Antoni de Vilamajor. https://vimeo.com/home/myvideos/page:1/sort:date/format:video

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment