Desfibril·ladors a les Urbanitzacions i per a la policia local.

DesfibriladorsFa un any un veí d’ Alfou va intentar que a la antiga oficina de l’ Entitat, es posés un petit dispensari per a la gent gran, nens que jugant poguessin prendre mal, control de medicació per a crònics, etc. La iniciativa, per problemes burocràtics no ba prosperar, però les urbanitzacions seguim tenint un problema de llunyania amb el CAP del poble, i cal que en la mesura del possible, davant casos d’ emergència hi hagin mitjans més a prop. En aquesta direcció, el nostre regidor per Les Pungoles va presentar en nom del PUSA una instància per tal que totes les urbanitzacions tinguin al menys un equip portàtil desfibril·lador dipositat a les seves seus o oficines. També hem demanat que un dels cotxes de la policia local en porti sempre un per actuacions ràpides i d’ emergència. Son equips fàcils de fer servir i que poden salvar una vida en un determinat moment. I més tenint en compte que hi tenim instal·lacions esportives a totes les urbanitzacions. Seria bo tanmateix que en aquest equipaments, de gestió privada, s’ obligués als propietaris o concesionaris a teneir-ne un.

Esperarem la resposta de l’ Ajuntament, que de segur serà positiva, tractant-se de la salut dels seus veïns.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment