Xerrada sobre la seguretat a les urbanitzacions.

18 de maig de 2013

Consells de seguretat per prevenir els robatoris a domicili

mossosamblogo
A càrrec del servei a les comunitats dels Mossos d’esquadra i la Policia local de Sant Antoni de Vilamajor

Dimecres 29 de maig de 2013 a les 19:00h a la Rectoria de
Sant Julià d’Alfou.

PUSA ja fa més d’ un any que anava darrere d’ aquesta xerrada, així ho vam plantejar el més d’ agost de 2011 en el Ple de passat l’ estiu i de manera reiterada en el torn de preguntes a tots els plens posteriors. Malgrat haver-ho demanat des de fa ja força temps, l’ Ajuntament no ha tingut el detall de comunicar-nos que per fi es faria la xerrada, i molt menys de demanar-nos l’ opinió o el nostre parer sobre els possibles temes a tractar. En fi, despreci i prepotència que és l’ únic que sap fer aquest equip de govern.

 
 
 
Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment