Nota informativa: recollida selectiva.

A partir del mes que bé, un nou servei de recollida d’ escombreries es farà a Alfou. Recordeu que ara ja no serà la EUC, si no l’ Ajuntament qui se’n farà càrrec. El rebut de les escombraries pasrà a ser de 160 euros, així que és important que utilitzeu la deixalleria per aprofitar-vos dels descomptes. ( fins a un 25% en el rebut ).

Recordeu que heu de deixar les restes i bosses la nit avans. Si voleu més informació, Dissabte al matí es farà una reunió informativa a La Rectoria d’ Alfou.

Comparteix

2 Responses

 1. Bon dia,

  Soc veïna de la Urbanització de Sant Julia d’Alfou i he arribat tard a les informacions que heu donat sobre el nou servei d’escombreries, motiu pel qual tinc uns dubtes que vull aclarir:

  -El rebut de 160 € s’entén que és ¿anual/semestral o trimestral?
  -Els descomptes del 25% del rebut és per tenir domiciliat el rebut o per utilitzar el servei de deixalleries (com digueu en aquesta Web). ¿Que és el servei de deixalleries? En definitiva, que he de fer per beneficar-me del descompte.
  -He d’utilitzar necessàriament cubells específic per a les escombraries orgàniques i la resta?. Si és així com han de ser aquest cubells.
  -¿El rebut el passa a cobrament l’Ajuntament?

  Moltes gràcies

  • Gràcies per adreçar-te a nosaltres.
   Esperem poder-te donar una informació satisfactòria.
   En primer lloc, estiguis tranquil•la, el rebut es anual, però fraccionat per trimestres.
   El primer que has de fer es anar a l’ ajuntament i portar un rebut on surti la teva identificació fiscal, allí et donaran dos cubells d’ escombraries, els dos per la matèria orgànica, la “resta” es deixa en una bossa de plàstic al carrer sense cubell. També et donaran una targeta per poder anar a la deixalleria ( qualsevol, Llinars, Cardedeu, Sant Antoni…). Pots anar a la deixalleria per desfer-te de les restes de poda, oli, mobles, etc. Cada cop que vagis et passaran la tarja per un lector i quedarà anotat. Quan hagis fet sis viatges en un any et faran un descompte del 10% en el rebut, si en fas 12 i un d’ ells es d’ oli tindràs un descompte del 15% i si a més fas compostatge a casa, podràs tenir un 10% més.
   Pots trucar a l’ Entitat de Conservació d’ Alfou.( http://www.alfou.info ) i demanar més informació si tens dubtes o directament trucar a l’ ajuntament.
   Salutacions i benvinguts a Alfou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment