Fins quan haurem d’ esperar?

Publicat al blog de Les Pungoles Opina i Viu.

Les bretolades són un dels conceptes artístics més habituals a la nostra urbanització. La manca de gestió de les instal.lacions esportives per falta de concursos i concesions a empreses privades, per la lentitut de treball del regidor d’esports de Sant Antoni de Vilamajor del PP en fer el plec de condicions, porta a un abandonament absolut i a que tothom tingui lliure accés per lo bo i lo dolent.

PUSA ha demanat de manera reiterada que és limiti l’ accés a les pistes mitjançant un carnet de soci o abonat, que únicament es pugui accedir a les pistes amb una tarja magnètica que permeti l’ abertura de l’ accés, que es possin càmeres de video-vigilància o que s’ incremente de manera efectiva la presència policial.

A Can Miret, també s’ han produit actes similars als vestuaris. Cal una solució inmediata, ferma i definitiva per ressoldre el problema.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment