Vestuaris de Les Pungoles. Una ullada.

Després de haver insistit molt en el tema dels vestuaris de les instal·lacions esportives i que finalment creada la comissió de la gestió de la zona esportiva va desenbocar amb l’ arranjament dels antics vestuaris, hem fet una inspecció personal per veure que finalment les millores s’ han fet i son efectivament funcionals.

Sens dubte, el canvi ha estat notable, i els usuaris de ben segur ho entenen així. Els nous vestuaris tenen dos canviadors per a cada sexe i uns lavabos adients. Sols caldria al nostre entendre unes guixetes amb clau i un canviado per a nadons.

En tot cas, es de rebut donar les gràcies al Regidor d’ esports per haver-nos escoltat i donat compliment a aquesta tan demanada instal·lació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment