Nou pas a la riera entre Can Miret i Pungoles.

A finals del mes passat es va refer un pas que amb el temps s’ havia perdut, inicialment les pedres que es van col·locar tenien una alçada excessiva i el pas era complicat sobretot per la gent gran i petits. Després de comprovar-ho amb el President de l’ AAVV de Can Miret i l’ arquitecte municipal ens vàrem posar en contacte amb l’ empressa per tal que les pedres fossin substituïdes per unes altres més baixetes i accessibles.

La darrera setmana els treballs es van completar. Aquest és el resultat.

Comparteix

1 Response

  1. Varias actuaciones recientes en el Parque son muy encomiables. Sin embargo, en esta concretamente creo que no se ha analizado suficientemente el posible efecto de retención de las aguas. En este segmento no sólo discurren aguas de la propia Riera, sino que hay tuberías de Can Miret que añaden un caudal permanente. Creo que no se han consultado los Estudios hidrográficos existentes. Veremos qué pasa con las próximas lluvias.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment