Gestions fetes en el tema dels reductors de vel·locitat a les Pungoles.

Amb data 15 d’ octubre ( Reg Entrada 2018E-RC-4646), PUSA va demanar a l’ ajuntament un informe per tal de col·locar reductors de vel·locitat a les Pungoles, ja que havia una demanda important dels veïns en aquesta direcció. De fet, actualment s’ estan recollint signatures per aquesta raó.

Avui ens han contestat amb un informe amb les possibles ubicacions d’ aquestes ( recuadres en vermell indicat el lloc ). Esperem que ara que ja hi ha l’ informe policial, d’ una vegada es possin els reductors de vel·locitat tan demanats i des de fa tant de temps.

Reductors Pungoles 2Reductors Pungoles 3

Reductors Pungoles 1

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment