Neteja de parcel·les: cas del carrer Iuca d’ Alfou

La Vanessa, una veína del c/ Iuca, des de fa anys ve demanant-nos ajuda per tal que la parcel·la colindant amb la seva, i que no està edificada, estigui en un bon estat de manteniment. Rosegadors, herves i matolls que creixen sense aturador i amb risc d’ incendi son per a aquest veíns un problema recurrent. Instància rere instància ( la primera de fa un any ) tant dels veïns com del PUSA tractem de fer complir simplement la llei, les ordenances municipals, però no hi ha manera….Aquí teniu un exemple del que és més sovint del que seria de rebut a les urbanitzacions. Fa tres mesos a instància nostra, sen’s va respondre que ja s’ havi a fet el requeriment al propietari, i que en 15 dies es faria l’ execució subsidiària per part de l’ ajuntament ( és a dir, que l’ ajuntament encarregaria la neteja i després pasaria la factura al propietari ).

 

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment