Algú no diu la veritat.

Si heu vist el vídeo de la moció que PUSA va presentar al darrer Ple de març sobre la millora i racionalitat dels accessos des de Sant Pere per  La Farinera a Sant Antoni, veureu que entre el que es va dir i el que ha comunicat l’ Ajuntament de Sant Pere hi ha un abisme. Ens preguntem qui diu la veritat i com és possible que dos Ajuntaments germans, actuin d’ aquesta manera. Com diuen en un conegut anunci de publicitat ” el algodón no engaña ”

Vídeo d’en Jesús Lera ( ERC , regidor d’ urbanisme de SAV )

 

Intervenció Alcaldessa de SAV ( CiU )

Comunicat de l’ Ajuntament de St Pere.

 

Comunicat de l’ Ajuntament de St Pere.

Comunicat Ajunt SPV

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment