El·lecció jutge de Pau.

PUSA va mantenir-se fidel a la tradició i va votar com la resta de partits a la Sra Mayol com a Jutge titular ens substitució del Sr Mas, que va morir l’ any passat. És tradició que el jutge suplent, un cop el titular, per la causa que sigui, deixa vacant el lloc, sigui la persona que el substitueixi.

En aquest sentit tots els vots dels 13 regidors van coincidir. En l’ elecció del jutge suplent, enteníem que era una magnífica oportunitat escollir una persona de les urbanitzacions. No votaríem a una persona pel fet de viure a una urbanització, però si que un cop havent parlat amb el José Juan Moreno, vàrem entendre que reunia les aptituds per ser jutge suplent, i així ho vàrem manifestar a la resta de companys de consistori.

La nostra decisió obeïa a fer que la gent de les urbanitzacions se senti partícip dels organismes i ens de Vilamajor, i enteníem que era una oportunitat d or per visualitzar que tots som poble i que cal a vegades una certa discriminació positiva en vers la gent de les urbanitzacions.

Ens vam quedar sols, que hi farem, però seguirem insistint.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment