La zona de la Pineda de Cardedeu ha estat netejada.

Les pinedes netEl passat 30 de juliol vàrem enviar un correu a la regidora de medi ambient de Cardedeu demanant una actuació urgent en el tema de la zona de deixalles al costat de la Pindeda, just a l’ entrada a Alfou per l’ avda del Bosc. El dia 7 d’ agost, el regidor d’ urbanisme de Cardedeu es posava en contacte amb nosaltres per posar-se en antecedents dels fets denunciats i garantint-nos una ràpida resposta. Al llarg del mes d’ agost, l’ ajuntament de Cardedeu ha procedit a netejar la zona on hi havia un abocador incontrolat i que ja vàrem denunciar com un focus potencialment perillós d’ incendi. Volem agrair al regidor d’ urbanisme Sr. Joan Massagué per haver actuat amb celeritat i eficàcia. La foto mostra la zona ja arranjada i neta.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment