Vichy Catalàn vol instal·lar la fàbrica de Cacaolat a Llinars si compra finalment l’ empresa.

Vichy Catalán presenta una oferta de fons per adquirir Cacaolat i construir la planta de Llinars.

L’ empresa de begudes va presentar dilluns al jutjat mercantil de Barcelona fons per un valor de 3 milions d’ euros per començar la compra de la firma de batuts, actualmente en concurs de creditors. L’oferta , però, no és només económica i la proposta de Vichy Catalàn contempla elements com el manteniment de la plantilla actual de Cacaolat i la construcción de la nova planta prevista a Llinars. L’ Alcalde de Llinars, Marti Pujol, ha assegurat que en cas que l’ empresa que  adquireixi finalment Cacaolat vulgui recuperar el projecte de tirar endavant la planta al municipi comptarà ambo el suport del Consistori. “Estarem a disposició de fer tot el que sigui  possible” afirma Pujol.

El trasllat de Cacaolat a Llinars va ser una molt bona noticia per al municipi ja que l’ empresa tenia previst fer una inversión de 40 milions d’ euros, i generar més de 100 llocs de treball. La planta de producción ocuparía 20.000 m quadrats i inclouria tres línees de producció.

El nou ajuntament haurà de fer un gran esforç per atraure indústries que vulguin instal·lar-se a Sant Antoni, tinguent en compte la competència de Llinars i Cardedeu.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment