Covid 19 a SAV i afectacions al web del PUSA.

C0m tots sabeu, ja fa un mes que es va decretar l’ estat d’ alarma per els efectes devastadors del Corona Virus. L’ activitat municipal s’ ha vist molt afectada i projectes que s’ havien iniciat a primers de març van quedar suspesos. Entre aquest projectes teniem quatre que s’ estaven a punt de concloure. El primer, el dels nous cartells per a les urbanitzacions que no es va poder completar, el segon el repintat del mur de les pistes esportives de les Pungoles, el tercer el relatiu a la reparació de la tanca d eles pistes de Can Miret i l’últim la inauguració de la biblioteca al local social de Can Miret.

A partir del dia 14, s’ ha obert de nou part de l’ activitat municipal, però sols en aquelles obres declarades urgents, per tant, molts dels projectes engegats no prodran complimentar-se encara. Esperem que la pandemia vagi a menys i que aviat poguem tornar a la normalitat.

Des de l’ ajuntament, hem intentat en la messura del possible pal·liar els efectes del virus, especialment a les llars d’ avis, on la policia local ha repartit material de protecció, s’ han fet nombrosos controls per part d ela policia per donar compliment a l’ ordre de confinament, i també s’ han repartit mascaretes a les parades de bus per als usuaris que l’ utilitzen per reincorporar-se a la seva feina. S han desinfectat els locals municipals oberts i s’ han seguit i publicat les actualitzacions del ministeri d’ interior i salut que s’ anaven rebent i actualitzant.

El web del PUSA s’ ha vist afectat per aquesta situació. El nostre President va donar positiu en el test que se li va fer, i esta encara en quarentena. No obstant la seva salut, llevat d ela preocupació, no ha patit la malaltia de manera aguda. Però ha estat subjecte a confinament fins a la seva recuperació total.

Es de destacar, el comportament exemplar d ela ciutadania de SAV, i el seu civisme. Gràcies a tots. Ens en sortirem!!!

Comparteix

2 Responses

 1. Com a veïna de Sant Julià d’Alfou, només vull comentar que ahir vam voler posar-nos en contacte amb l’Ajuntament i Policia Local de SAV i va ser impossible.
  Com podem els ciutadans de SAV poder aclarir dubtes sobre el que està passant en aquests moments?
  Per correu electrònic tampoc, el missatge es va bloquejar i no va arribar.

  • Hola Núria, doncs no se que dir-te per què la policia funciona amb normalitat, no tenim cap baixa, i la plantilla està al complert. D ‘ altra banda, l’ ajuntament va tancar el servei d’ atenció al públic, però no així l’ atenció telefònica ni el registre. Pel que respecte a la regidoria de Seguretat Ciutadana, totes les novetats, instàncies, queixes, etc, les rebo al correu corporatiu de la regidoria tan bon punt arriven a l’ ajuntament.
   Espero que el problema hagi estat per causa aliena al pròpi ajuntament.
   Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment