Coixins belinesos a Can Miret.

La regidoria d’ Urbanitzacions va encarregar la compra de 18 coixins berlinesos per acabar el programa de mobilitat a Can Miret i Pungoles iniciat l’ anterior mandat i que va quedar a mitges. Al llarg d’ aquesta setmana s’han anat col·locant en els punts que l’ AAVV de la urbanització i la policia van acordar per tal de reduïr la vel·locitat a tota la urbanització. Un cop instal·lats, es procedirà a una segona fase a les Pungoles.

Comparteix

2 Responses

  1. en el fou tambien tendriais que poner sobre todo en la avinguda del bosc pues pasab todos los vehiculos del fou mas los de san antoni mas los de ran pera can vila y mas es faltaron la calle y rebajaron la calle para que parezca una autopista que miren la densidat de vehiculos y tomar soluciones o esperais que las tomen lis vecinos

    • En el tema de los reductores de velocidad, el ayuntamiento siempre ha tenido en cuenta las peticiones de la Junta de Vecinos de la Entidad. Si la Junta lo considera necesario, lo estudiaremos conjuntamente. Muchas grácias.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Post comment